Η κουζίνα
Σε προχτεσινή ανάκριση που έχω κάνει στον ανατρεπτικό, και Food Mafia, και πιο ροκ δεν γίνεται σεφ Ηλία Σκουλά, μαθαίνω πως «το φαγητό θέλει να ενώσει τις αναμνήσεις των παλιών με τις τάσεις του σήμερα, είναι μητροπολιτικό, funky και πεντανόστιμο – θα το βλέπεις στο πιάτο, ρε παιδί μου, και αμέσως θα αισθάνεσαι ένοχος... αμαρτωλός!». Και συνέχισε: «Όταν έκατσα να συνθέσω το μενού είπα στον εαυτό μου, πες πως έχεις καλέσει στο σπίτι τον Mick Jagger, την Debbie Harry και τους Ramones. Τι θα τους έφτιαχνες; Ακούγοντας μουσικάρες έφτιαξα τελικά αυτό το μενού». Εκτός από τα burgers θα έχει και άλλα τέλεια και «μητροπολιτικά» κρεατικά, ένα πιάτο που το λέει The Big Bad Meatball και είναι κολασμένα mac ’n’ cheese μ’ έναν τεράστιο κεφτέ έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναματαδοκιμάσει, οι πίτσες θα είναι κι αυτές σούπερ... «Έχουμε με πορκέτα, αγουρέλαιο και πικάντικη παλαιωμένη γραβιέρα, μια άλλη, τη Root 66 με chili con carne, πιπεριά habanero, κρεμμύδια τουρσί, μια Riviera με πειραγμένο pesto, βραστό προσούτο και βουβαλίσια μοτσαρέλα, πολλά finger foods για το μπαρ, καθημερινά και κάτι καινούργιο». Εγώ παραγγέλνω μπέργκερ The King of Rock ’n’ Roll, πολύ ωραίο και όντως αμαρτωλό, κλέβω όμως από του διπλανού μακαρόνια Pepe e Carbo και εκεί δίνω στο σεφ θερμά συγχαρητήρια.